Perkz se po smrti otce vrací do sestavy G2 Esports

15. 7. 2020 – 7:00
0
Perkz se po smrti otce vrací do sestavy G2 Esports
zdroj: Youtube

Po dvoutýdenní pauze od profesionálního hraní se kapitán G2 Esports vrací do druhé polovinu letní sezóny.

Právě dva týdny zpět Perkz oznámil, že si dává pauzu od profesionálního hraní League of Legends kvůli neschopnosti zvládat ohromné množství stresu. Není se čemu divit, letní sezóna je pro G2 velkou zkouškou, a i přestože si celek nevede vůbec špatně, nedokázal prozatím navázat na minulé úspěchy. Navíc k tomu všemu Perkz pár týdnů zpět oznámil, že mu umřel otec. Spojení těchto dvou faktorů tak nejspíš donutilo LEC stálici udělat tento krok.

Tým tak musel v minulých dvou zápasech najít náhradu v hráči jménem P1noy, kterého jsme mohli vidět v minulosti v týmech jako Gambit Gaming nebo Origen. Nyní však působí jako náhradník právě týmu G2 Esports. Celek tak i přes absenci jejich Marksmana dokázal vybojovat jednu ze dvou her a můžeme tak říci, že P1noy obhájil své místo v týmu.

Tento víkend se tak Perkz navrátí do bitevní vřavy, jelikož ihned první zápas čeká G2 Esports s týmem MAD Lions, kde hrají dva naši čeští hráči - Carzzy a Humanoid. Ti totiž mají G2 Esports co vracet - ihned v prvním zápase sezóny podlehly právě tomuto týmu ze Španělska a určitě tak budou chtít dokázat, že nejsou na první místě žebříčku náhodou.