Přichází Counter-Strike o další legendu? Francouz naznačil přechod k Valorantu

9. 3. 2021 – 10:30
0
Přichází Counter-Strike o další legendu? Francouz naznačil přechod k Valorantu
zdroj: ESL Gaming

Hráč kennyS se proslavil zejména jako sniper týmu G2 Esports.

Kenny "kennyS" Schrub, francouzský legendární "Aweper" se proslavil zejména ve svém poslední angažmá týmu G2 Esports a oblíbeností u fanoušků po celém světě. Dva roky u Team Envy (2015-2017) a čtyři u G2 Esports (2017-2021) tak ukazují na obrovskou zkušenost tohoto dvaceti pětiletého veterána esportové scény, který ale nejspíše neřekl své poslední slovo.

V minulých měsících jsme už uváděli několik hráčů Counter-Striku, kteří přehodnotili svoji kariéru a přesedlali na nejnovější střílečky od Riot Games. Samozřejmě, může se jednat o pouhopouhý vtip, který má pouze vyvolat zájem o tohoto hráče. Nicméně to nám na Kennyho úplně nesedí.

Dle Arrana "Halo" Spaka totiž Kenny doopravdy zkouší vody Valorantu a to u týmu Alliance. Právě s tímto týmem má kennyS nyní trénovat a celý tým tedy nejspíš prochází určitým zkušebním obdobím. Pokud jsou tyto informace pravdivé, jednalo by se o další z doslova šokujících přestupů roku a další důkaz toho, že Counter-Strike může postupně ztrácet svou výchozí pozici.