Profesionální hráč Doty 2 podlehl nemoci COVID-19

12. 2. 2021 – 10:00
0
Profesionální hráč Doty 2 podlehl nemoci COVID-19
zdroj: Talkesport

Celosvětová pandemie zasahuje všechny odvětví společnosti, nevyhnula se tak ani esportu.

Po dlouhém boji s koronavirem podlehl hráč s přezdívkou "444" na tuto zákeřnou nemoc. Pouze dvaceti pětiletý mladík brazilského týmu paiN Gaming byl součástí vcelku úspěšné Dota 2 sekce. Tým se za jeho působení zúčastnil několika turnajů, jako je například MDL Disneyland Paris Major, EPICENTER Major, nebo dokonce DOTA Summit 10, kde paiN Gaming skončili na druhém místě.

"Dnes jsme kvůli nemoci COVID-19 ztratili Boba. Jsme navždy vděční za to, že jsi nám pomohl vybudovat novou kapitolu příběhu naší Dota 2 sekce. Jsi úžasná osoba a budeš nám neskutečně chybět. Nemůžeme uvěřit tomu, že jsi odešel tak brzo. Štěstí mají ti, kteří tě měli možnost poznat a vidět tě hrát. Naše duše a srdce je s tvou rodinou. Odpočívej v pokoji, 444." uvedl v příspěvku na Twitteru tým paiN Gaming.

Dle známých zdrojů byl Santos testován pozitivně v minulém měsíci s dalšími třemi členy rodiny. Minulou sobotu se u něho však objevily extrémní problémy s dýcháním a byl tak odvezen na rychlý příjem, kde následně zemřel. 

Zdroje:
Talkesport