Proslulý streamer je znechucen velikonoční aktualizací v Call of Duty Warzone

Proslulý streamer je znechucen velikonoční aktualizací v Call of Duty Warzone
zdroj: Foto: Profimedia

Hvězda Youtube Herschel “Dr Disrespect” Beahm je hrou frustrovaný už několik měsíců, poslední aktualizace ale byla poslední kapkou.

Velikonoce v Call of Duty: Warzone znamenají přidání pár tématických prvků. Například několik beden s předměty bylo nahrazeno velikonočními košíky, což pro mnoho hráčů znamená příjemné zpestření, nikoliv však pro Doktora Disrespecta. „Nikdo tohle nechce, nikdo,” sdělil sám Herschel.

Streamer vypadal značně frustrovaně, když narazil na jeden z velikonočních předmětů. Dle jeho slov o takový update nemají zájem ani šestiletí hráči. Kromě toho, že odsoudil velikonoční tématiku, byl naštvaný i na to, že se sváteční aktualizací se do hry přidaly i další bugy (herní chyby).

Disrespect má očividně Call of Duty plné zuby. Před týdnem si hru kompletně odinstaloval, neboť ji nazval nudnou a hloupou. Nyní se k ní vrátil zpět, ale je znechucen velikonoční aktualizací. Myslí si, že by se vývojáři měli raději věnovat opravě chyb a kritickým problémům, místo vytváření svátečních událostí.

Zdroje:
win.gg