Riot Games o novém agentovi a nadcházející aktualizaci Valorantu

2. 6. 2021 – 7:00
0
Riot Games o novém agentovi a nadcházející aktualizaci Valorantu
zdroj: Riot Games

Producent Valorantu v posledním díle "State of the Agents" naznačil možnou hratelnost dalšího agenta.

John "MEMEMEMEME" Goscicki, producent hry Valorant se v posledním příspěvku v rámci "State of the Agents" zaměřil na aktualizace starých charakterů a odkryl nám zajímavou informaci o agentovi novém. Ten dle dostupných informací přijde s aktualizací 3.0 společně se změnou další hrdinů - Breach, Skye, Yoru a Astra.

Zatímco v posledním aktu epizody dvě jsme se mohli dočkat mapy Breeze a žádný nový agent do hry nepřibyl, tak právě začátek třetí epizody má situaci napravit. Podle Johna totiž vývojářům pracujícím na hře Valorant jde zejména o kvalitu jejich produktů a ne rychlost, kterou je vydávají.

Zajímavou informací je okomentování samotného agenta. Ten by měl totiž díky svým schopnostem zajistit momenty, ve kterých budeme odkázáni na náš "gunplay". Odhadem se tak bude nejspíš jednat o agenta se schopnostmi, které dokáží blokovat právě schopnosti svých nepřátel. Hráči se tak budou muset spolehnout výhradně na umění se svými zbraněmi a hra se tak možná posune ke klasickému CS:GO. Detaily jak budou jednotlivé schopnosti fungovat, bohužel neznáme.