Riot Games představuje The Sentinels of the Light, událost zasahující do všech her studia

9. 7. 2021 – 17:25
0
Riot Games představuje The Sentinels of the Light, událost zasahující do všech her studia
zdroj: Riot Games

Svět Runeterry má co nabídnout a vývojáři jsou si toho velmi vědomi.

The Sentinels of Light event se dostane do her League of Legends, Wild Rift, TeamFight Tactics, VALORANT a Legends of Runeterra. Riot Games se tak pouští do zatím pro studio neprozkoumaných vod, jelikož event zasahující do všech vydaných titulů se zatím v posledních dvou letech neobjevil. Právě v tomto časovém období vydalo studio Riot Games všechny výše zmíněné tituly kromě původního League of Legends.

Samotná událost se zaměří na postavy jménem Lucian a Senna a jejich snahu získat parťáky v boji proti "Ruined Kingovi" jménem Viego, který ohrožuje svět Runeterry. Událost přinese nové skiny, rozšíření příběhu a celkově mnoho odměn pro všechny hry pod hlavičkou Riot Games. Studio totiž nezahálelo a ohlásilo velké množství nového obsahu do všech svých her.

Jedná se o logický krok u všech her vycházející z původní hry League of Legends, zajímavostí je však to, že událost zasáhne i svět VALORANTU, který se samozřejmě odehrává ve zcela jiném universu. I Valorant však dostane skiny zbraní inspirované vizuálem celého eventu.

Riot Games se tak pouští do vod podobných Marvel Cinematic Universu a s příchodem vlastního animovaného seriálu či budoucího MMORPG se celý svět Runeterry zcela jistě ještě prohloubí. Jsme tak velmi zvědaví, kam se až Riot Games se svými projekty dostanou.

Zdroje:
Riot Games