Shroud o Valorantu: Není důvod hrát novou agentku Skye

9. 11. 2020 – 7:00
0
Shroud o Valorantu: Není důvod hrát novou agentku Skye
zdroj: denofgeek.com

Bývalý esportový hráč CS:GO a nyní jeden z nejznámějších streamerů světa strávil v poslední době valnou část svých streamů hraním Valorantu.

Nový agent ve hře Valorant je samozřejmě velká věc a i známý FPS expert Shroud měl k agentce Skye co říct. Po několika strávených hodinách s tímto novým charakterem australského původu však Shroud usoudil, že ji v budoucnu nebude věnovat valnou pozornost. Se schopností léčení, ovládnutí agresivních vlků a oslepení oponentů Skye vypadá jako dobrý přírůstek do taktické střílečky studia Riot Games, kde je tedy podle Shrouda chyba?

"Skye není dobrý charakter pro solo hry, dost u ní totiž záleží na nastavení celého týmu, souhře, komunikaci a společném postupu. O tom ale solo hry doopravdy nejsou, jde v nich více o individuální výkony." vysvětlil Shroud na svém streamu. Dle streamera jsou totiž individuální možnosti této hrdinky omezené, jelikož nedisponuje žádnou dýmovnicí či omráčením nebo oslepením blízkých protivníků.

Jak se k podobné věci stavíte vy? Hrajete v solo hrách pro tým nebo se spíše držíte svého individuálního "skillu" a hráče máte tzv. na háku?