Slavní streameři bojují proti obrovskému množství cheaterů v Call of Duty Warzone

Počet podvodníků je neúnosný. Slavné osobnosti světa Call of Duty se rozhodly zakročit.

Jack “CouRage” Dunlop a Timothy “TimtheTatman” Betar už toho mají dost. Dvojice streamerů narazila v živém vysílání spolu s hráčem NICKMERCSEM a Cloakzem na skupinu hackerů. Zkušenost byla pro hráče natolik frustrující, že se rozhodli kontaktovat vývojáře hry, společnost Activision. „Aktuálně jsou zde dva cheateři připojující se do našeho lobby, kteří nám kazí herní zážitek. To vše sleduje 150 tisíc lidí na našem živém streamu,” napsal CouRage.

Spolumajitel slavného esportového týmu 100 Thieves vyzval vývojáře k akci a ti byli natolik rychlí, že byla dvojice podvodníků zabanována už během streamu. „Můj bože, oni to opravdu udělali!” zazněla radost streamerů. Celá událost vzbudila velké nadšení v celé Call of Duty komunitě. CouRage následně sdílel klip z daného momentu i na svém Twitteru, aby se mohli radovat i ti, kteří nebyli přítomni během živého vysílání.

I přes tento pozitivní moment je problém cheaterů ve Warzone nadále neúnosný. Zatímco slavné osobnosti mají díky sledovanosti páku na Activision a mohou společnost donutit k rychlému jednání, většina hráčů samozřejmě takové možnosti nemá.

Zdroje:
win.gg