Streamer Shroud se vrací na Twitch

Streamer Shroud se vrací na Twitch
zdroj: denofgeek.com

Shroud podepsal s Twitchem exkluzivní dohodu a vrací se tak na tuto streamovací platformu. Kdy můžeme očekávat jeho stream?

V říjnu loňského roku přešel Shroud z Twitche na Mixer. S Mixerem podepsal smlouvu, dle které si měl přijít až na 10 milionu dolarů. Jednalo se o kontroverzní dohodu, neboť Shroud přišel zhruba o 85% všech svých sledujících. Facebook nicméně v červenci tohoto roku Mixer koupil a tím se uzavřely veškeré kontrakty, které měl Mixer nasmlouvané. Tato akvizice ukončila i Shroudovo působení na Mixeru. Z Mixeru na Twitch se zpět vrátil i Ninja - nejznámější stream na scéně. Ten si v exkluzivní smlouvě s Mixerem přišel až na 30 milionu dolarů.

Esportová hvězda, Michael “Shroud” Grzesiek se nyní na Twitch vrací a ano, bude se jednat o exkluzivní spolupráci. 

Shroud se k celé situaci vyjádřil s nadšením. Dle jeho slov je šťastný, že se vrátí zpět ke streamování a to na platformě, díky které si mohl vybudovat celou kariéru. Fanoušci se také mohou těšit na nový vzhled a logo jeho kanálu.

Kdo by měl zájem tento unikátní návrat sledovat živě, může si jeho stream zapnout zítra v osm hodin večer našeho času. Jeho sedm milionů Twitch fanoušků se jistě už nemůže dočkat, až tohoto veterána esportové scény zase uvidí na živo.

Zdroje:
talkesport.com