Streamer trpící chronickou nespavostí vysílal 103 hodin v kuse. Chce ale víc

13. 8. 2021 – 8:15
0
Streamer trpící chronickou nespavostí vysílal 103 hodin v kuse. Chce ale víc
zdroj: Zdroj: The Paleo Mom

Bývalý mariňák chce upozornit na nepříjemnou chorobu

Streamer s přezdívkou CryptoWrench je bývalý příslušník americké námořní pěchoty, bohužel si ze svého angažmá odnesl chronickou nespavost, posttraumatickou stresovou poruchu a také revmatickou artritidu. Právě první zmíněný neduh se rozhodl přetavit ve výhodu a uspořádat pěkně dlouhý stream.

Na svém kanále na Twitchi měl v plánu streamovat 120 hodin v kuse, což se mu sice nakonec nepodařilo, zvládl ale i tak neskutečných 103 hodin. CryptoWrench říká, že chce přispět k tomu, aby se tématu insomnie věnovala větší pozornost a dostalo se do širšího povědomí.

Zmínil, že je velmi těžké si všimnout, že někdo touto poruchou trpí, a čím déle k ní u člověka dochází, tím komplikovanější je její vizuální rozpoznání. Okolo sté hodiny streamu měl dle vlastních slov stále zcela normální herní reakce a nezasvěcený divák by prý moho mít maximálně dojem, že měl trochu náročnější noc.

V rámci více než čtyřdenního maratonu, během něhož hrál třeba Apex Legends nebo ATLAS, se na obrazovce neobjevovaly jména přispěvatelů a sám CryptoWrench zmínil, že akci nepořádá pro peníze, ale proto, aby komunitě zasažené touto poruchou pomohl v šíření osvěty. Na Twitteru ale následně za všechny příspěvky poděkoval s tím, že budou věnovány na charitativní účely.

Zároveň se stále nevzdává svého 120 hodinového cíle. Další extrémně dlouhý stream je v plánu na 23. srpna a tentokrát chce CryptoWrench zlomit světový rekord. Na základě vlastní zkušenosti z jediného 24hodinového streamu, na jehož konci se mi chtělo umřít, smekám a přeju hodně štěstí.

Zdroje:
Dexerto