Tencent oznamuje obrovský PUBG Mobile turnaj s odměnami za 6 milionů dolarů

26. 7. 2021 – 8:30
0

PUBG Mobile dostává další Mistrovství světa s neskutečným "prize poolem".

Čínská společnost Tencent oficiálně oznámila PUBG Mobile Global Championship 2021 (dále jen PMGC) ve svém posledním YouTube videu. Celá událost poběží od listopadu 2021 do finále v lednu 2022, ve kterém se budou korunovat noví PUBG Mobile mistři světa. Jedná se tak samozřejmě o dosud největší PUBG Mobile turnaj v historii této slavné BR hry a tak masivní odměny by měly znovu nakopnout celou PUBG Mobile esportovou scénu.

Podobně jako předešlé iterace PMGC se celý turnaj rozdělí na dvě části. První část odehrávající se v listopadu a prosinci tak nabídne ligovou část, ve které si zahrají ty nejlepší týmy proti sobě v jednotlivých ligách. Zatímco ta druhá (finální) se zaměří na souboj nejlepších z celků každého regionu. Právě finále by se mělo odehrát na jednom místě (tedy offline), což za časů stále trvající pandemii není tak jednoduché.

Detaily, kde se toto finále odehraje, Tencent zatím nezveřejnil. James Yang (Tencent) nicméně zmiňuje, že je velkým a jasným cílem celého organizačního týmu, uspořádat finále tak velkolepého turnaje v jedné hale, na jednom místě. Budeme tedy organizátorům držet palce, situace to totiž není vůbec jednoduchá.