Teprve v patnácti letech se stal součástí slavného týmu, nyní už jako dospělý prodlužuje smlouvu

Mladý Ludvig “Brollan” Brolin bude součástí Counter-Strike týmu Fnatic až do roku 2024.

Fnatic je jedna z nejznámějších esportových organizací dnešní doby. Stát se součástí Fnaticu v pouhých patnácti letech byl pro mladého švéda Ludviga životní úspěch. Příležitost očividně uchopil jak nejlépe mohl, protože si ho tým chce na další tři roky ponechat.

Profesionální dráhu započal ve čtrnácti letech v týmu Passions. Než se o rok později dostal do Fnaticu, stihl ještě krátce působit v celku GODSENT a Red Reserve. Ludvig vyniká na pozici puškaře/entry fraggera což znamená, že hraje agresivně a většinou je tím prvním, kdo zneškodní jednoho či více nepřátel.

Krátce poté, co se stal v roce 2018 součástí Fnaticu, jej reprezentoval na mistrovství PGL Grand Slam 2018, následoval triumf na DH Masters 2019 a jeden z hlavních úspěchů ESL Pro League S11, kde Fnatic ve finále porazil Mousesports a Brollan byl považován za nejlepšího hráče zápasu.

Švédská organizace si jeho výkonů cení a očividně věří tomu, že ji má Ludvig do budoucna ještě hodně co nabídnout. Už 25. března se Fnatic utká s Team Liquid, kde může nadějný Brollan opět potvrdit, proč zrovna jeho Fnatic vzal pod svá křídla.

Zdroje:
Talkesport