The Sims dostane esportovou podobu

The Sims dostane esportovou podobu
zdroj: Insider

EA oficiálně oznámilo spuštění nové soutěžní reality show, odehrávající se ve hře The Sims.

Electronic Arts spojilo své síly s BuzzFeed Multiplayera a přináší tak na pole esportu ojedinělý koncept. Cílem je inovovat duch The Sims a dát komunitě jedinečnou příležitost vyjádřit svou fantazii. To vše ve formě soutěže.

 

Oficiální název soutěže je The Sims Spark’d. Obsahem se jedná o čtyři části velkou sérii, kde bude dvanáct online osobností soutěžit v dovednostních a vyřazovacích výzvách. Vítěz si pak odnese 100 000 amerických dolarů. Hráči budou muset zapůsobit nejen na komunitu The Sims, ale také na porotu složenou z celebrit. Porotcem bude například Dave “SimGuruNinja” Miotke, nebo herní vývojář z Maxis. Maxis je herní studio stojící za franšízou The Sims. Na tohoto porotce si tak soutěžící budou muset dát opravdu pozor.

Během konání soutěže se budou moci hráči The Sims zapojit do speciálních herních výzev, které se budou ve hře konat. Vítěz těchto výzev, které jsou dostupné každému hráči, si může vysoutěžit místo v další sezoně esportové soutěže The Sims Spark’d. Studio Maxis tak již rovnou prozradilo, že má v plánu soutěž provozovat i v budoucnu. 

Celá událost bude dostupná ke zhlédnutí 20. července na BuzzFeed Multiplayer Youtube kanále. 


 

Tagy:
eSport
Zdroje:
theverge.com , oneesports.gg