Tyler1 přijmul další League of Legends výzvu, překážkou jsou mu ale hráči ze stříbrné divize

15. 7. 2021 – 8:00
0

Po úspěšném pokoření nejvyšší divize v roli topaře a junglera se známý americký streamer pustil do stejné výzvy na středové lince. 

Tyler1 miluje League of Legends, kdysi na několik let zabanovaný streamer je teď jedním z hlavních tahounů celé americké scény a baví statisíce lidí po celém světě. Základem podobného baviče je samozřejmě charakter, který je zrovna u Tylera velice výrazný.

Velmi výbušný streamer, který pouští své emoce všemi směry se ale nespoléhá pouze na charismatickou osobnost, ale rád interaguje také se svými diváky. Pro ty vymýšlí nebo přijímá nejrůznější výzvy. První dvě výzvy Tyler1 úspěšně pokořil, dostal se v roli junglera i topaře do vysněné "Challenger" divize.

Ta další zdá se ale, bude pro Tylera větším oříškem. Za první dva dny se totiž nebyl schopen dostat ze samotné stříbrné divize. První den byl dokonce tak špatný, že známý streamer utrpěl osm proher a získal pouze šest výher. Další den se mu už dařilo lépe, nicméně ve srovnání například s junglerskou výzvou, ve které se Tyler1 během pár dnů dostal do divize gold až platina, je tato výzva zatím velké fiasko.

Co si o Tylerovi myslíte vy, baví vás nebo spíše irituje?