Uživatel se snaží dostat co nejvíce banů napříč všemi hrami na platformě Steam

Uživatel se snaží dostat co nejvíce banů napříč všemi hrami na platformě Steam
zdroj: Photo by LightFieldStudios on iStockphoto

Čím víc zákazů, tím větší borec, domnívá se škodolibý uživatel VAC_MAN. 

VAC_MAN je Steam účet, který byl vytvořen pro to, aby obdržel co nejvíce banů ve všech dostupných hrách. Na základě žebříčku VAC Ladder je jasně vidět, že si jde VAC_MAN tvrdě za svým a drží první místo v ostudné tabulce.

VACbans zdroj: VAC Ladder

Uživatel byl zakázán ve čtyřiceti dvou titulech, které jsou chráněny anti-cheatem VAC, což je více než jedna třetina ze všech 113 her, které VAC chrání. Dále má na kontě 30 dalších titulů, které mu zakázaly přístup. VAC_MAN ale překvapivě používá tento kontroverzní profil i na příležitostné hraní bez cheatů. Pravidelně zvyšuje jeho úroveň a vyrábí odznaky. Aktivitu potvrzuje i fakt, že má nahráno více než 22 000 screenshotů. Žádosti o přátelství sice nepřijímá, ale v popisu má odkaz na fanouškovskou stránku s více než 260 členy.

Pravý důvod jeho chování ví jen sám VAC_MAN. Zda je jeho cílem být prostě jen ten nejlepší z nejhorších, nebo se snad mstí za neoprávněný trest v minulosti, je otázkou. Jisté ale je, že za první místo v žebříčku zakázaných účtů mu žádný opravdový gamer tleskat nebude.

Zdroje:
win.gg