V pouhých pěti letech, talent ovládá Valorant a školí ostatní hráče

V pouhých pěti letech, talent ovládá Valorant a školí ostatní hráče
zdroj: Twitch.tv

Internet se baví výkonem talentovaného dítěte, které zvládlo situaci 1v4.

Clutch, herní situace která potěší každého a je úplně jedno, jestli jste profesionál nebo občasný pařmen. V překladu se jedná o moment, kdy se vám podaří zvítězit i přes značnou početní nevýhodu. Teprve v pěti letech se mladému hráči podařilo ovládnout internet výkonem v situaci 1v4 a to takovým způsobem, že by se nemusel stydět ani profesionál.

Zachoval klid a pragmatickým použitím schopnosti agentky Reyny dotáhl clutch do vítězného konce. „Foopa je můj syn a hraje se mnou už dlouho. Trénuji ho, dávám mu rady a musím říct, že i v jeho mladém věku je skvělým posluchačem a má pro hru opravdu cit. Zároveň jej baví, když se na jeho hru dívají ostatní, za což byl dokonce před dvěma lety zabanován na streamovací platformě Mixer. Důvodem byl samozřejmě jeho věk. Podařilo se mi ale zprovoznit mu kanál na Twitchi, kde jej monitoruji a jsem s ním v jedné místnosti. Všech vašich komentářů si velmi váží (číst už umí)!”, řekl otec nadějného hráče na Redditu.

Vzhledem k jeho výkonu a popularitě je pravděpodobné, že si jej brzy vezme pod svá křídla nějaká profesionální esportová organizace. Tak hodně štěstí!