Výhrůžky a bodyguardi, Pokimane představila temnou stránku streamingu

Výhrůžky a bodyguardi, Pokimane představila temnou stránku streamingu
zdroj: talkesport.com

Imane “Pokimane” Anys je jedna z nejúspěšnějších streamerek platformy Twitch. Někteří spojují její úspěch s tím, že jako pěkná žena láká na stream mnoho mužů, na což Poki tvrdě reagovala. 

Nedávno se Poki svěřila i s tím, že dostala několik výhružných zpráv, což vedlo dokonce k tomu, že ji byli přiděleni bodyguardi. Ti ji měli hlídat na několika veřejných akcích. Twitch komunita se netají tvrzeními, že Poki je tolik oblíbená především kvůli tomu, jak vypadá. Těmto kritikům Poki pár dní zpět odpověděla prostřednictvím svého twitterového účtu.

Poki těmto hejtrům zasadila tvrdou ránu, když zveřejnila čísla, která se jí podařilo získat i bez použití webkamery. Kamarád a Twitch streamer Valkyrae se v konverzaci přidal na stranu Poki a veřejně ji tak tvrzením “my tě milujeme s i bez kamery:)” vyjádřil podporu.

I přes velkou pozitivní odezvu se však stále najde mnoho lidí, kteří její úspěch spojují se vzhledem nebo pohlavím. Snad se konečně dočkáme doby, kdy budou holky v herním prostředí brány stejně, jako kluci.