Ženské esportové závody bude přenášet BBC

11. 6. 2020 – 7:00
0
Ženské esportové závody bude přenášet BBC
zdroj: W Series

Smlouva s britským gigantem představuje velký úspěch pro další esportové odvětví

W Series, ženský motoristický pohár, uzavřel spolupráci s BBC pro jejich W Series Esports League. BBC přinese všech deset závodů W Series Esports League, a to na platformách BBC iPlayer, BBC Red Button a BBC Sport web. Závody se tak uskuteční ode dneška do 13. srpna a kvůli přizpůsobení se situaci okolo koronaviru se proti sobě utká 18 reálných sportovkyň W Series.

Také sponzoři nezaháleli a hráčky si tak budou moci dopřát nejlepší periferie od Logitechu a iRacing, který je právě výrobce simulačních zařízeních pro motorová vozidla. Přičemž iRacing byl taktéž sponzorem eNacar a Indycar – esportových událostí, které nahradily původní soutěže.

"Chceme, aby nová W Series Esports League sršela soutěživostí, autenticitou, ale také i seriózností. Naše partnerství s firmou Logitech G, Beyond Entertainment a iRacing nám pomáhá rozšířit naše ambice a nová spolupráce s BBC nás posune ještě dále."

-Catherine Bond Muir, CEO W Series

Co si o podobné spolupráci a partnerství s velikánem, jako je BBC, myslíte vy? Podle nás je podobný počin skvělý, jelikož dostane esport k novým divákům, kteří nemuseli mít o elektronickém sportu ani tušení. Doufejme tedy, že se podobných události do budoucna bude dít více a přejeme závodnicím hodně štěstí.

Zdroje:
W Series