Finále Sazka eLeague proběhne už tento týden na veletrhu For Games

6. 10. 2022 – 10:35
0
Finále Sazka eLeague proběhne už tento týden na veletrhu For Games
zdroj: Foto: Sazka eLeague

Můžete být u toho

Velká stage, plné ochozy fanoušků, soutěživost a skvělá show. Na to vše lákají pořadatelé finále Sazka eLeague, které proběhne od 6. do 9. října v pražských Letňanech. V prostorách tamního výstaviště se koná herní veletrh For Games a jedním z taháků pro fanoušky esportu a kompetitivního hraní je právě vyvrcholení největší domácí esportové soutěže.

Už v loňském roce měla tato akce velký úspěch a nadprůměrnou účast. Akci si pochvalovala i jedna z největších českých hvězd v Counter-Strike, David Bílý, který má na sobě cenovku v řádu milionů korun. „Minule to bylo fakt velké a fanoušci byli úplně šílení. Hrozně jsem si to užil a jsem rád, že jsme letos favorité,” popsal Bílý, který hraje za liberecký tým Sinners pod přezdívkou forsyy.

„Oproti jsme posunuli ještě dál už tak kvalitní produkci celé show. Máme připravenou větší stage, která bude páteří celého veletrhu For Games. Chystáme i bohatý doprovodný program. Vyladili jsme zahajovací ceremoniál, součástí bude i módní přehlídka s merchem jednotlivých týmů a fanoušci se budou moci potkat s řadou oblíbených influencerů. V čele se Xnapym, který provede zápasy v Counter-Striku,” přibližuje Filip Štěrba z Czech News Center, mediálního domu, který Sazka eLEAGUE pořádá.

„Inspirovali jsme se řadou světově proslulých esportových akcí, takže se návštěvníci veletrhu rozhodně nebudou nudit. Poznáte, že fanoušci Counter-Striku dokáží být bouřliví stejně jako kotel na zápasech třeba v hokeji,“ doplňuje Štěrba. 

Veletrh For Games je na programu od čtvrtka 6. října do neděle 9. října. Před tisícovkami lidí se utkají ty nejlepší tuzemské týmy v herních titulech Counter-Strike a Dota 2. Hrát se bude o rekordní prize money


Zdroje:
Tisková zpráva