Activision nabízí všem hráčům vlastní vzpomínkové video s dosaženými úspěchy ve Warzone

9. 11. 2022 – 14:25
0
Activision nabízí všem hráčům vlastní vzpomínkové video s dosaženými úspěchy ve Warzone
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Vytvořte si to svoje

Call of Duty: Warzone se chystá na odpočinek, už v příštím týdnu jej nahradí Warzone 2.0, o kterém vývojáři hovoří jako o komplexním přepracování s mnoha novými nápady. Pokud jste v původní Warzone strávili nějaký čas a chtěli byste si zavzpomínat, máme pro vás dobrou zprávu.

Na oficiálním webu hry si totiž můžete nechat vytvořit vlastní Legacy video, které obsahuje vaše komplexní statistiky. Ve dvou minutách se tak můžete pokochat třeba počtem odehraných hodin, počtem zabití, případně zaplakat nad množstvím vlastních smrtí. 

Uvidíte také, s jakými hráči jste byli nejčastěji ve skupině, jaká byla vaše nejčastější zbraň nebo třeba kolikrát se váš spoluhráč zabil pádem z výšky. Video si následně samozřejmě můžete uložit na věčnou památku, případně ho sdílet na sociální sítě.

Call of Duty: Warzone vyšlo v březnu 2020 a na počátku zaznamenalo obrovský úspěch. Hra se trefila do počátků pandemie Covid-19, která obecně zapříčinila nárůst aktivního počtu hráčů. Free-to-play model Warzone a skvělá hratelnost hru na čas katapultovaly na špičku zájmu, zejména v loňském roce po přechodu na novou mapu Caldera si hráči stěžovali na neodstatek nového obsahu. 

Warzone také dlouhodobě trápily problémy s extrémním množstvím cheaterů. Ty se vývojáři snaží vyřešit skrz ochranný systém Ricochet. Doufejme, že s příchodem nové verze bude situace podstatně lepší.

Zdroje:
Activision