Bez nových vývojářů je Warzone 2 v háji, tvrdí Dr. Disrespect

1. 9. 2022 – 16:00
0
Bez nových vývojářů je Warzone 2 v háji, tvrdí Dr. Disrespect
zdroj: Foto: Midnight Society

Hra prý potřebuje čerstvou krev

Herschel Beahm, známý jako streamer Dr. Disrespect, je proslulý svými velkohubými prohlášeními a mnohdy nekompromisními názory, které ale ne vždy dokáže konzistentně dodržovat. Nad Call of Duty Warzone opakovaně "definitivně" zlomil hůl, aby se k hraní zase vrátil.

Beahm se svým studiem Midnight Society připravuje vlastní battle royale hru jménem Deadrop, což je přirozeně další příležitost, jak se opřít do konkurence. V nedávném rozhovoru s TimTheTatmanem během streamování prohlásil, že Warzone 2 potřebuje projít podstatnými změnami od svého předchůdce a pokud se tak nestane, můžeme ji rovnou odepsat.

Aktuální verze Warzone streamera naposledy naštvala mechanismem self-revive, který použil jeho protivník. Dr. Disrespect označil tento aspekt hry za naprosto stupidní gamedesignové rozhodnutí, ve své kritice hry se ale pustil mnohem dál:

„Doufám, že Raven nedělají na Warzone 2. Ta hra potřebuje nové studio. Držím palce, aby Modern Warfare 2 bylo dobré, ale ještě víc, aby se povedlo Warzone 2. Protože jestli na tom dělá Raven Software, můžeme to rovnou zabalit."

Vývoj letošního Call of Duty s podtitulem Modern Warfare 2 vede studio Infinity Ward, jako tradičně se ale na přípravě podílí i další týmy Activision Blizzard. Modern Warfare i Warzone 2 má vyjít letos 28. října.

Zdroje:
Dexerto