Black Ops Cold War potřebuje lepší vyvážení. Dominantní samopal kazí hru

1. 9. 2021 – 16:00
0
Black Ops Cold War potřebuje lepší vyvážení. Dominantní samopal kazí hru
zdroj: Activision

Tec-9 kraluje bojišti

Prakticky každá nová sezóna každého dílu Call of Duty se musí potýkat s vyvažováním účinnosti jednotlivých kousků rozsáhlého arzenálu, aby některá zbraň nebyla příliš zvýhodněna a zároveň aby všechny kousky nalezly využití v různých situacích.

Nejinak je tomu v případě 5. sezóny Call of Duty: Black Ops Cold War. Aktuální černou ovcí je nově přidaný samopal Tec-9, jehož síla je tak markantní, že se stal dominující součástí výzbroje na bojišti. Hráči si už na fórech i sociálních sítích stěžují, že se z multiplayerových zápasů stal "festival Tec-9" a zážitek z klání je kvůli tomu značně zhoršen.

Komunita doufám, že v blížícím se Season 5 Reloaded updatu vezme Treyarch jejich stížnosti v úvahu a samopal bude o něco oslaben, aby se jeho účinnost srovnala s konkurencí. 

Pokud máte Submachine Gun třídu zbraní rádi, ale nechcete se na Tec-9 spoléhat, můžete využít tipu na posílení populárního MP5. Hráčům se totiž podařilo poskládat ideální loadout, který už tak silné zbraně dělá velmi výhodnou mašinu na zabíjení.

Na vaší MP5 by dle rad neměl chybět tlumič Monolithic Integral Suppressor, zaměřovač 5mW Laser, pažba FTAC Collapsible, Merc Foregrip a zásobník 10mm Auto 30-Round Magazine. Tohle kombo dává zbrani skvělou přesnost při střelbě od boku, větší rychlost střel a hráči poskytuje lepší mobilitu..

Za zhruba tři měsíce nás čeká příchod nového Call of Duty: Vanguard, které estetiku 80. let minulého století vymění za 2. světovou válku. 

Zdroje:
Dexerto