Padesátiletý hráč Warzone konečně slaví první vítězství po dvou letech neúspěchu

1. 7. 2022 – 16:00
0

Trénink se vyplatil

Call of Duty: Warzone si při svém předloňském vydání dokázalo rychle vybudovat masivní popularitu a nalákat i hráče, kteří do té doby neměli s žánrem battle royale zkušenosti a odolávali svodům Fortnite, PUBG nebo Apex Legends. 

To je zřejmě i případ uživatele Redditu s přezdívkou DanTheGamer, který se na fóru pochlubil svým prvním sólovým vítězstvím ve Warzone. Dosažení tohoto kýženého milníku mu dle vlastních slov trvalo celé dva roky, během kterých neustále prohrával, ale nevzdával se a zjevně se ve hraní stále zlepšoval.

Svůj první úspěch oslavil na mapě Fortune's Keep, kterou si komunita oproti Caldeře velmi chválí, ačkoli se v poslední době množí případy hráčů, kteří využívají glitch a mizí mimo mapu, odkud zabíjejí nic netušící protivníky. To ale není případ DanaTheGamera, který svého vítězství dosáhl poctivě.

V příspěvku také zmínil, že mu brzy bude 50, takže nikdy není pozdě vstoupit do světa her. Na Redditu se mu dostalo mnohých slov podpory a řada ostatních uživatelů v podobné věkové skupině už začala řešit, že vytvoří skupinu pro taťky, kteří mají podobný herní skill a časové možnosti i mindset.

Zdroje:
Dexerto