Unikly seznamy zbraní z Call of Duty: Modern Warfare 2

4. 7. 2022 – 10:08
0
Unikly seznamy zbraní z Call of Duty: Modern Warfare 2
zdroj: Foto: Infinity Ward

A taky mapy, perky a operátoři

Už jen několik měsíců nás dělí od vydání letošního dílu série Call of Duty s podtitulem Modern Warfare. Ten si v uplynulých týdnech užil slušnou porci pozornosti díky několikastupňové odhalovací marketingové kampani, která vyvrcholila v rámci pseudoE3 streamem ukázky z hraní jedné singleplayerové mise.

Všichni jsou ale samozřejmě zvědaví především na tu důležitější a trvanlivější součást hry, a sice multiplayer. Snad ještě v průběhu léta by měli vývojáři spustit uzavřenou betu pro předobjednávky, pokud se ale budou držet tradice, bude si multiplayer Call of Duty před vydáním moci vyzkoušet úplně každý.

Jestli si kladete otázku, jaké zbraně budeme na bojišti používat tentokrát, nemusíte spekulovat ani čekat na betu. Uživatel RealiityUK na Twitteru zveřejnil jejich přesné seznamy, které pocházejí z herních dat Warzone Mobile a mají odpovídat arzenálu, který se chystá pro Modern Warfare 2 a také díl, který v přespříštím roce vydá studio Treyarch.

S ohledem na to, že byl účet na Twitteru zablokován, si kompletní kompilovaný seznam můžete přečíst pod tímto odkazem na Redditu. Mimo zbraní v posledních dnech také unikl seznam přítomných multiplayerových map, perků, operátorů a dalších zásadních prvků hry.

Call of Duty: Modern Warfare 2 je pokračováním rebootu subsérie Modern Warfare z roku 2019, na PC a konzolích současné i minulé generace vyjde 28. října.

Zdroje:
Reddit