Zničila Caldera Warzone? TimTheTatMan tvrdí, že úpravy hratelnosti výrazně škodí

15. 12. 2021 – 16:00
0
Zničila Caldera Warzone? TimTheTatMan tvrdí, že úpravy hratelnosti výrazně škodí
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Call of Duty: Warzone dostala po roce a půl novou mapu a zdaleka se nejedná o takový úspěch, jak by si vývojáři jistě přáli. O tom, že Caldera přijde hráčům i streamerům oproti staršímu Verdansku nudná, jsme už v minulosti psali. Důvodů, proč je mapa špatná, je ale dle zasvěcených názorů víc.

Slavný streamer TimTheTatMan říká, že jedním z důvodů, proč je nyní Warzone horší než dřív, je úprava fungování loadout dropů. Ty nyní hráči dostávají mnohem později a jejich přesun do lategame silně ovlivnil jednu z nejsilnějších stránek hry - její tempo.

Podle streamera nyní v prostřední fázi hry přichází podivné vzduchoprázdno, kdy se jen čeká na pořádný loadout. Podle jeho názoru se může stát, že z tohoto důvodu opustí hru ještě více hráčů, kteří raději věnují svůj čas Apex Legends nebo Fortnite.

Zároveň říká, že je rád, že Warzone dostala svěží vítr do žil s novou mapou a že se mu její vzhled líbí. Negativní názor s ním ale sdílí i další velká jména, jako je NICKMERCS nebo Dr. Disrespect, uvidíme tedy, jak dlouho jim vydrží trpělivost.