Legendární KennyS ve svých nejlepších letech údajně skoro netrénoval

14. 6. 2023 – 16:00
0
Legendární KennyS ve svých nejlepších letech údajně skoro netrénoval
zdroj: Foto: Valve

Mohl toho dosáhnout mnohem víc

KennyS, jeden z nejlegendárnějších CS:GO AWPerů, díky kterému bylo Valve nuceno nerfnout jeho ikonickou zbraň, údajně během svého největšího vrcholu téměř netrénoval. Tvrdí to jeho bývalý spoluhráč a současný kapitán Vitality apEX. 

Ten toto prohlášení učinil v rozhovoru s Thorinem, známou esportovou osobností. Prohlásil, že v tu dobu viděl v Kennym svůj vzor, protože práve on byl tím, kdo v týmu dominoval. Dodal, že ho mrzí, že na sobě tehdy hvězda týmu více nezapracovala.

Doslova řekl: “Stal se nejlepším hráčem roku 2014 a mrzí mě, že na sobě více nezapracoval, protože v tu dobu opravdu vůbec nic nedělal. Je to opravdu smutné, protože toho ve hře mohl spoustu dokázat, ale je to jeho rozhodnutí a myslím, že toho nelituje.”

Fanouškům dále poskytl poměrně vtipnou informaci o tom, že tehdy ani nečistil Kennymu rohy, protože věděl, že legendární AWPer svůj výstřel nemine. V tu dobu nebyl nikdo, kdo by se mladému Francouzovi mohl skillem vyrovnat, což je dovedlo až k vítězství Cluj-Napoca Majoru v roce 2015.

Herní styl KennyhoS byl tehdy velmi agresivní, byl hráčem, který tento styl prosadil a všichni ostatní se od něj snažili inspirovat, ale od té doby, co Valve v roce 2015 snížilo rychlost pohybu, když je hráč s AWP zamířen, tento herní styl rychle upadl.

Následovalo několik dlouhých let, které Kennymu bohužel nepřinesly kýžené výsledky, dokud v květnu tohoto roku neukončil svou kariéru na posledním CS:GO majoru. I když nikdy oficiálně nevyhrál trofej nejlepšího hráče roku, mezi fanoušky bude stále legendou.