Neslyšící hráč exceluje v CS: GO, za tři roky nahrál 5 a půl tisíce hodin

20. 8. 2021 – 7:00
0

Úctyhodný výkon

Kompetitivní akční hry kladou na hráče, kteří to s nimi myslí vážně, nemalé nároky. Jsou zapotřebí bystré reflexy, postřeh, koordinace očí a pohybu a v neposlední řadě také dobrý sluch. Právě ten bohužel chybí hráči s přezdívkou Spacesplash, ani to mu ale nezabránilo v tom, aby se stal přeborníkem v Counter-Strike: Global Offensive.

Spacesplash dosáhl ranku 10 na platformě Faceit, do zápasů se zpravidla přihlašuje jako sólo hráč, protože hlasová komunikace s týmem je pro něj přirozeně problematická. Přesto ale hovoří třemi jazyky a svým týmovým kolegům se snaží předávat získané informace. Na Faceitu má přes 2300 Elo bodů, což je obrovský úspěch pro jakéhokoli pravidelného hráče. 

Pozoruhodné je nicméně i jeho K/D ratio. V současné době se pohybuje na úrovni 1,11 ve 4460 odehraných zápasech. Spacesplash hraje zhruba tři roky, za tu dobu do hry investoval více než 5500 hodin. Jak se ale zdá, trénink se vyplatil, navíc je evidentně talentem od přírody.

Pokud vás zajímá, jak vypadá skill švédského hráče v akci, zamiřte na jeho kanál na Twitchi. Třeba se také něco přiučíte, ostatně neobvyklé vycházející hvězdy si povšiml i youtuber Sparkles, který se pyšní více než dvěma miliony odběratelů. Doufejme, že se Spacesplash dočká většího věhlasu a třeba inspiruje ostatní k tomu, aby nevzdávali svůj koníček překážkám navzdory.

Tagy:
FPS
Zdroje:
win.gg