Streamer CS:GO dostal ban za holení intimních partií v přímém přenosu

3. 2. 2022 – 16:00
0
Streamer CS:GO dostal ban za holení intimních partií v přímém přenosu
zdroj: Foto: Valve

Svlékat kalhoty ve vysílání se nedoporučuje

Někteří streameři za jsou za virálním obsahem ochotni překročit jakékoli hranice, až je to někdy stojí účet na streamovací platformě. Právě to se stalo také tvůrci obsahu s přezdívkou csgoambi nepatří mezi velké stálice, vysílat začal v polovině loňského roku a jeho kariéra bohužel zřejmě skončila dřív než začala. Důvodem je nevhodné využití zastřihovače chloupků v přímém přenosu.

Během hraní CS:GO z ničeho nic vytáhl holící strojek a začal si upravovat porost na různých částech těla. Začal s hrudníkem a břichem, což by mu možná ještě prošlo, v zápětí si ale rozepl kalhoty a jal se provést zástřih i na o poznání intimnějších partiích, což už bylo pro pravidla Twitche trochu příliš.

Není jasné, zda k činu došlo omylem, nebo zda csgoambi chtěl vytvořit kontroverzi, která by mu přinesla širší publikum. Podle komentářů na Redditu v poslední době trpěl návaly smutku kvůli úmrtí blízké osoby. Příliš mnoho odhalené kůže je ale v rozporu s komunitními pravidly platformy a ban bude pravděpodobně permanentní.

Za zmínku stojí, že různé úpravy těla nejsou ve vysílání zakázany a například tetovací streamy patří k velmi populárnímu obsahu. Jen je dobré vynechat ty partie, které ve slušné společnosti mají zůstat skryty. Přesto se našli zastánci, poukazující na dvojí standardy, kvůli nimž skutečně velkým jménům projdou věci, které menší streamery stojí jejich kanál. Jejich přímluva nicméně csgoambimu účet patrně nevrátí. Poučení je jednoznačné - během vysílání je lepší nechat svého teroristu bezpečně v úkrytu.

Tagy:
FPS
Zdroje:
win.gg