Streamer chtěl pročistit své sledující od botů. Udělal ale obrovskou chybu

21. 1. 2022 – 9:25
0
Streamer chtěl pročistit své sledující od botů. Udělal ale obrovskou chybu
zdroj: Foto: Twitch

Chybička se vloudila

Někdy stačí malá chyba a s kariérou může být amen. Své o tom ví streamer jménem Evan_Gao, který vlastním přičiněním naprosto anihiloval svou diváckou základnu. Povedlo se mu to navíc skutečně kuriózním způsobem.

Pro streamery s malým dosahem se každý follower počítá, Evan_Gao, který měl před incidentem skoro 6800 sledujících, se nicméně rozhodl, že z této sumy odstraní všechny boty, aby mu zbyli jen skuteční lidští diváci. Předpokládal, že se tím počet sníží maximálně o pár desítek, jenže udělal chybu.

Během procesu vymazávání zapomněl aplikovat filtry, a tak efektivně odstranil prakticky všechny své sledující. Všiml si toho až v momentě, kdy mu pravidelní diváci začali psát, proč už nejsou mezi followery. Evan_Gao přirozeně zpanikařil a snažil se situaci napravit, bohužel je toho jen velmi málo, co v takovém případě lze udělat.

Postupně se mu aspoň podařilo všechny odblokovat a sledující se postupně začínají vracet, byť rozhodně ne v takové míře jako dřív. V době psaní tohoto článku má jeho kanál 360 sledujících. Držíme palce!

Zdroje:
Dexerto