Uprostřed důležitého zápasu mu zamrzla obrazovka. Přesto pomohl týmu k vítězství

26. 8. 2021 – 8:16
0

Hlavně se nevzdat

Technické problémy při hraní nemá rád nikdo, ale když jde o profesionální turnaj o balík peněz, začíná jít do tuhého. Své o tom ví Almaz “almazer” Asadullin z týmu forZe, kterému během zápasu s OG zamrzla obrazovka.

Ve skupinové fázi ESL Pro League Season 14, turnaje v CS: GO o třičtvrtě miliardy dolarů by většina hráčů asi požádala o technickou pauzu, ruský hráč ale hendikep přetavil ve výhodu a pomohl svému týmu k úspěchu.

Místo aby si sedl na spawn a čekal na konec kola, rozhodl se, že převezme roli volavky a bude mást nepřítele náhodnou střelbou a následným hrdinným útokem na Site A na mapě Mirage. Nutno podotknout, že almazer mohl hru stále ovládat, jen neměl tušení, co se kolem něj právě děje. Nepřátelský tým, který neměl o poruše ani tušení, byl hráčovým nestandardním chováním natolik rozhozen, že se forZe nakonec podařilo obsadit oba body a vyhrát kolo.

Soupeři z týmu OG nakonec sice vyhráli 2-1, forZe nicméně postupuje ze skupiny do playoff a může se dál snažit v turnaji uspět. Almazer následně na sociálních sítích uvedl, že si není jistý, kde přesně nastal problém. Myš i další ovládací prvky fungovaly, není zcela zřejmé, zda byla chyba na straně hardware nebo software. Po vyhraném kole se ale situaci podařilo rychle vyřešit a zbytek zápasu dohrát bez potíží.

Tagy:
FPS
Zdroje:
win.gg