Chováte se při hraní toxicky? DOTA 2 vám to pomůže zjistit

17. 8. 2021 – 16:00
0
Chováte se při hraní toxicky? DOTA 2 vám to pomůže zjistit
zdroj: Photo by Jasni on Shutterstock

Umíte se při hraní pořádně naštvat? Na tom není nic tak zvláštního, zejména v případě kompetitivních titulů, kdy úspěch mnohdy závisí i na ostatních členech týmu. Důležitější otázkou je, jestli umíte hněv udržet ve svém herním křesle, nebo následně ostatní hráče zahrnujete sprškou urážek.

Pokud patříte mezi náruživé hráče DOTA 2 a chcete si ověřit, jak na tom s toxickým chováním ve skutečnosti jste, můžete zamířit na web OpenDota a podívat se pravdě do tváře. Pokud se totiž na této adrese přihlásíte pod svým Steam účtem, můžete se podívat na svou kompletní historii chatu od prvního spuštění hry.

Web pro vás navíc vytvoří infografiku, znázorňující četnost konkrétních výrazů či témat, kterým se v chatu věnujete. Berte ale v úvahu, že OpenDota nepodporuje filtr neslušných slov, který je implementován přímo ve hře, a tak budete vystaveni své minulosti v plné kráse. Nebo plné hrůze. Web taktéž ukazuje jen slova, která jste použili v globálním chatu, k osobním či týmovým zprávám přístup nemá.

Několik odvážných progamerů už své výsledky sdílelo na sociálních sítích, v jejich případě se ale na prominentních místech objevují typické zkratky nebo pokyny pro tým. S opravdovou verbální močůvkou se zatím nepochlubil nikdo.

Zdroje:
win.gg