Rivalita Quinna a Ramzese666 se vyřeší na berlínském Dota 2 turnaji

5. 5. 2023 – 15:06
0
Rivalita Quinna a Ramzese666 se vyřeší na berlínském Dota 2 turnaji
zdroj: Foto: Gaimin Gladiators

Nemají se rádi

V rámci komunity Dota 2 jsme byli svědky mnoha rivalit, které se rozhořely a zase ochladly. Od počátků NAVI a Alliance na TI3 až po modernější příklad OG a PSG.LGD na TI8, soupeření je to, co dělá Dotu 2 ještě zajímavější a atraktivnější. Žádný spor ale dosud nebyl tak vyhrocen, jako právě probíhající soupeření mezi Quinnem "Quinnem" Callahanem a Romanem "RAMZES666" Kushnarevem, které vyvrcholí 5. května ve finále horního bracketu berlínského majoru.

Quinn, hvězdný midlaner týmu Gaimin Gladiators, a RAMZES666, zkušený carry hráč týmu 9Pandas, spolu soupeří již několik let. Quinn se veřejně vyjádřil, že nemá RAMZESe666 rád, a je přesvědčen, že s ruským hráčem nemůže nikdy vyjít. Ve skupinové fázi Berlin Majoru RAMZES666 přilil olej do ohně tím, že Quinnovi po vítězství 9Pandas nad Gaimin Gladiators dvakrát dal tip.

RAMZES666 se podle escorenews 2. května rozpovídal na streamu Yaroslava "NS" Kuznetcova a řekl, že tipy a trash talk nebyly míněny vážně, ale prý si nemyslí, že to Quinn vnímá stejně. Řekl také, že když Quinn a RAMZES666 museli jet společně výtahem, Quinn ho zcela ignoroval a místo toho zíral na podlahu.

Oba se proslavili mezi lety 2017 a 2018, přičemž jejich rivalita se rozhořela během ESL Birmingham Majoru v roce 2018, kde RAMZESův starý tým Virtus.Pro ve finále porazil Quinnův starý tým OpTic Gaming. Od té chvíle se profesionální rivalita mezi oběma hráči ještě více vyostřila. Přestože hádka dosáhla osobní roviny, RAMZES666 ale prohlásil, že netuší, proč ho Quinn tak nenávidí.