Fortnite vzali útokem titáni. Spolupráce se slavnou značkou přináší skiny i nové zbraně

12. 4. 2023 – 12:02
0
Fortnite vzali útokem titáni. Spolupráce se slavnou značkou přináší skiny i nové zbraně
zdroj: Foto: Se souhlasem Epic

Nová spolupráce

Fortnite si na své konto může připsat další spolupráci se známou značkou. Do populárního free-to-play battle royale totiž s novým updatem dorazily kosmetické předměty z anime Attack on Titan, skiny ovšem nejsou tím jediným, čím byla hra obohacena. 

Do hry totiž přibyly speciální bedny s názvem Scout Regiment Footlocker, ve kterých je možné nalézt unikátní loot. Obsah je náhodný, nalézt byste v nich ale měli aspoň jednu ze dvou zbraní známých z Attack on Titan.

Tou první je Omni-Directional Mobility (ODM) Gear, díky které se můžete pohybovat vzduchem a útočit na překvapené nepřátele. Druhým kouskem jsou raketomety Thunder Spears, vystřelující explozivní projektily. Kromě toho můžete v rámci battle passu odemknout skin Erena Jaegera a různé kosmetické předměty, za V-Bucks také lze pořídit skiny kapitána Leviho a Mikasy Ackermann.

V rámci spolupráce také do hry přibyl sklep rodiny Jaegerů. Nalézt jej můžete v lokaci Anvil Square a mimo jiné se v něm nachází i jeden ze zmíněných Footlockerů. Beden je ale po mapě rozmístěno poměrně hodně, navíc se jejich lokace mezi zápasy nemění.


Zdroje:
Epic