Seriál na motivy League of Legends chystá velkou premiéru. Sledovat ji lze i na Twitchi

19. 10. 2021 – 16:00
0
Seriál na motivy League of Legends chystá velkou premiéru. Sledovat ji lze i na Twitchi
zdroj: Zdroj: Riot Games

Dívejte se na první díl s oblíbeným streamerem

Seriál Arcane ze světa populární hry League of Legends už 7. listopadu dorazí na Neflix. Diváci jej budou moci sledovat nejenom tam, premiéra se uskuteční také na platformě Twitch. Streameři a influenceři z více než 30 zemí odvysílají první díly na svých kanálech, možnost vysílat a sledovat premiéru seriálu se svými diváky má úplně každý.

Seriál vypráví o křehké rovnováze mezi dvěma městy – bohatým Piltoverem a pochmurným Zaunem. Ta jsou známá napříč světem Runeterra jako „města pokroku“ a mnoho brilantních mozků je nazývá svým domovem. Vytvoření hextechu, tedy způsobu, jakým může člověk ovládat magii, tuto křehkou rovnováhu ohrožuje. Arcane vypráví příběhy šampionů League of Legends a slibuje děj plný morálních dilemat a napínavého vyprávění.

„Klíčovou roli v našem rozhodnutí vytvořit Arcane hrál velký zájem o hlubší příběh, který jsme od naší globální hráčské základny cítili. Je skvělé, že budou moci sledovat první epizodu Arcane společně jako jedna komunita. Při navrhování seriálu jsme chtěli spojit tradiční zábavu s inovativními přístupy založenými na digitálním formátu. Díky tomu se budou moci hráči po celém světě jednoduše připojit a užít si spolu něco nového,“ říká Brandon Miao, Cross-Product Experiences and Partnerships Lead ze společnosti Riot Games.

První ze tří aktů seriálu Arcane, z nichž každý obsahuje tři epizody, bude vydán 7. listopadu, a to současně na Tencent Video v Číně a na Netflixu po celém světě. Premiéra proběhne ve 3 hodiny ráno našeho času a druhé vysílání na Twitchi budou moci fanoušci sledovat v 11 hodin dopoledne. Diváci, kteří si vysílání naladí, se mohou těšit na Twitch dropy obsahující in-game předměty.

Zdroje:
Tisková zpráva