A je vymalováno! Disguised Toast rozpustil svůj Valorant tým

13. 6. 2023 – 16:00
0
A je vymalováno! Disguised Toast rozpustil svůj Valorant tým
zdroj: Foto: Profimedia

Streamer vyřešil své finanční problémy velmi rázně

Nedávno jsme informovali o tom, že Valorant týmy Disguised Toasta stojí ročně téměř milion dolarů, to byla částka, která převyšovala jeho nejtemnější očekávání. Doufal totiž v to, že oba týmy ho budou stát jen půl milionu dolarů ročně, ale hovor s účetní ho rychle vyvedl z omylu.

Řešení jeho problému na sebe nenechalo dlouho čekat, populární streamer jeden ze svých týmů nekompromisně propustil. Jednalo se o tým s názvem Disguised, vystupující pod zkratkou DSG. Učinil tak poté, co tým prohrál 2-0 proti Mad Lions v eliminačním zápase. Propuštění zahrnuje trenéra a veškeré hráče, včetně hvězdy týmu a Valorantu obecně Jaccoba “yay” Whiteakera, který je šampionem Masters Reykjavik 2022. 

Tým měl přitom skvělý začátek, v otevřené kvalifikaci vyhrál sedm zápasů po sobě, což ho posunulo do Challengers ligy. Tým si ale neudržel momentum a po zbytek sezóny se mu ani trochu nedařilo. V prvním splitu skončil osmý a v Mid-Season Face Offu se jeho umístění nezměnilo. 

Tým se sice snažil svou sezónu zachránit tím, že rekrutoval yaye, ale ani to týmu nepřineslo kýžené výsledky.  Týmu se nepodařilo vyhrát ani jeden zápas a na konci sezóny skončil s tragickým skóre 0-5, které ho z osmého místa posunulo až na úplný konec – místo dvanácté. 

Tým v prohlášení na Twitteru uvedl, že bude muset přehodnotit svou budoucnost ve hře, poděkoval všem hráčům a popřál jim to nejlepší. Na to, jestli tým bude v budoucnu pokračovat, si tedy nejspíše ještě nějakou chvíli počkáme.