Apex Legends konečně dostane režim Deathmatch

7. 2. 2023 – 13:32
0
Apex Legends konečně dostane režim Deathmatch
zdroj: Respawn

Nová sezóna už příští týden

V pořadí už šestnáctá sezóna battle royale hitu Apex Legends od studia Respawn Entertainment (autorů sérií Titanfall a Star Wars Jedi) začne příští týden, konkrétně 14. února. Pokud tedy nemáte žádné valentýnské plány, můžete zamířit na bojiště. Možná vás navíc potěší, že do hry přibyde nový režim.

Nová sezóna ponese název Revelry a jako první od roku 2019 nepřinese nového hratelného hrdinu. Namísto toho se můžete těšit na rozřazení stávajících Legend do několika  kategorií (Assault, Skirmisher, Recon, Controller, a Support), přičemž každá z nich dostane vlastní perk. Šestice Legend (mezi nimi Lifeline, Seer a Wraith) se pak dočká výrazných úprav.

Jedním z nejdůležitějších příspěvků nové sezóny je implementace dlouho očekávaného a žádaného režimu Team Deathmatch. Spolu s ním by mělo do hry přibýt i několik módů, které pomohou novým hráčům s orientací, a výuková videa pro nováčky. Těšit se můžete i na novou útočnou pušku Nemesis.

Vývojáři z Respawnu se nyní chtějí zaměřovat především na vyvažování herní rovnováhy a zkvalitňování uživatelského pohodlí. V minulém týdnu jsme se dozvěděli, že EA ukončuje podporu a fungování mobilní verze Apexu, právě ta plnohodnotná si tedy nyní bude užívat plnou pozornost.

Zdroje:
Respawn