Apex Legends na rozdíl od Warzone nepotřebuje pokračování, tvrdí Nickmercs

3. 10. 2022 – 9:24
0
Apex Legends na rozdíl od Warzone nepotřebuje pokračování, tvrdí Nickmercs
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Streamer nelituje změny působiště

Call of Duty: Warzone během svého startu na jaře 2020 zažilo masivní boom popularity, v posledním roce se ale hra trápí s množstvím hackerů a cheaterů a i kvůli nedostatku zajímavého nového obsahu z ní odchází velké množství hráčů. Activision a vývojáři z Raven Software se s příchodem letošního Call of Duty: Modern Warfare 2 rozhodli udělat razantní krok a místo nového updatu vydat rovnou pokračování.

Streamer a profesionální hráč Nickmercs, který v minulosti Call of Duty a specificky Warzone hrál téměř výhradně, měl možnost si Warzoně 2 zahrát v předstihu a s výsledkem je spokojen. V současné době se ale primárně věnuje hraní Apex Legends a tvrdí, že tahle hra pokračování rozhodně nepotřebuje.

Ačkoli je prý s Apexem pořád ve fázi líbánek a hra ho ještě nestačila otrávit, pořád ale vidí objektivní příčiny, proč se Apexu tak dobře daří. Vývojáři ze studia Respawn podle něj odvádějí dobrou práci, nová mapa, která nedávno přibyla, je prý skvělá, stejně jako většina nových hrdinů a změny v kvalitě uživatelského pohodlí.

Nickmercs říká, že pokračování nejsou tím, co je pro battle royale důležité, naopak zásadní je stabilní přísun nového obsahu, který dokáže hráče zaujmout a udržet. Podle EA je letošní rok pro Apex tím zatím nejúspěšnějším, v srpnu hra překonala hranici půl milionu současně hrajících uživatelů.

„Jsem opravdu rád, že jsem se nezasekl u Call of Duty. Když se dívám zpátky, rozhodnutí přejít na Apex bylo jedním z těch nejlepších,“ uzavírá Nickmercs. Uvidíme, zda si Warzone 2 dokáže znovu vydobýt takovou míru popularity, jako jeho předchůdce před dvěma lety.

Zdroje:
Dexerto