Asmongold se strachuje o kvalitu příštího rozšíření World of Warcraft

4. 4. 2022 – 16:42
0
Asmongold se strachuje o kvalitu příštího rozšíření World of Warcraft
zdroj: Foto : Asmongold

Streamer Asmongold se zaměřuje především na MMO RPG, ať už jde o New World, Lost Ark nebo tradiční letitý gigant World of Warcraft. Právě poslední jmenovaná hra mu ale dlouhodobě dělá vrásky na čele a nedávno zmínil, že si od ní dává pauzu, protože Blizzard nedokáže novými aktualizami přinést zábavný obsah.

Následné úniky informací o novém rozšíření jej ale zaujaly a na streamu se jim podrobně věnoval. Z rozboru ale leaky nevychází úplně dobře. Asmongold sice uvádí, že nejde o oficiální zprávy a může se ukázat, že se jedná o absolutní podvrh, informace ale působí věrohodně. A to jej právě znepokojuje.

Dle jeho názoru Blizzard ztratil schopnost udělat datadisk, který bude zábavný déle než první měsíc po vydání. Na dotaz, jestli si myslí, že bude nové rozšíření úspěšnější než poslední Shadowlands odvětil, že to podle něj bude zhruba stejné.

Zároveň ale ubezpečil své diváky, že se k WoW s novým rozšířením určitě vrátí. Aspoň ten první měsíc má prý vždy jistotu kvalitního obsahu. Pokud bude následně hra nudná nebo ji budou ničit špatné systémy, přesune se k něčemu jinému, patrně k Lost Arku. Navíc mu prý nevadí odklady, protože zvyšují šanci, že Blizzard nakonec doručí dobré rozšíření.

World of Warcraft je na trhu neskutečných 18 let a stihl vyprodukovat osm rozšíření. Poslední Shadowlands vyšly v roce 2020, s ohledem na dvouletý cyklus bychom se tedy novinky měli dočkat letos.

Tagy:
fantasy
Zdroje:
Dexerto