Bastion možná opět zmizí z Overwatch 2 kvůli dalšímu bugu

15. 12. 2022 – 16:15
0
Bastion možná opět zmizí z Overwatch 2 kvůli dalšímu bugu
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Zpátky na střídačku?

Free-to-play týmová střílečka Overwatch 2 je na trhu třetí měsíc a za tu dobu se už musela vyrovnat s celou řadou technických problémů. O tom, že z nabídky hratelných hrdinů museli na čas zmizet Mei, Torbjorn a Bastion, jsme už v minulosti psali. Třetího zmiňovaného to ale v blízké budoucnosti možná potká znovu.

Bastion se v první sezóně nechvalně proslavil chybou, která mu umožňovala bez větších omezení vybombadovat obrovskou oblast herní mapy. Nyní má nový problém, který je spjat s relativně čerstvou hrdinkou Kiriko, tedy s tou, která už zapříčinila dočasnou nedostupnost Mei.

Kiriko údajně svým ultimátním skillem Kitsune Rush dokáže Bastionovi poskytnout výrazný buff na kadenci střelby, který trvá i po jeho smrti. Recept na jeho získání je jednoduchý. Nejprve musí být Bastion ve formě věže a Kitsune Rush musí být aktivní. Dále je třeba použít primární palbu a nakonec použít Configuration: Artillery předtím, než Kiriko ukončí svou ultimátku.

Zatímco někteří hráči tvrdí, že to Bastiona bude stát další čas na střídačce, jiní poukazují na to, že problém je čistě vizuální a na skutečném DPS se neprojevuje. Uvidíme tedy, jak se k celé situaci postaví Blizzard. Overwatch 2 je momentálně k dispozici na PC a současné i minulé generaci konzolí. Hra je v základu zdarma, vydělává na prodeji battle passu a kosmetických předmětů.

Zdroje:
Reddit