Chrissy ze Stranger Things místo herectví streamuje, může za to sexuální obtěžování

10. 3. 2023 – 16:36
0
Chrissy ze Stranger Things místo herectví streamuje, může za to sexuální obtěžování
zdroj: Foto: Profimedia

Nepříjemná zkušenost

O tom, že herečka Grace Van Dien, která se proslavila díky snímku Lady Driver a především díky roli Chrissy ze čtvrté řady seriálu Stranger Things, ve volném čase streamuje hraní videoher, jsme už v minulosti informovali. Nyní se ale ukazuje, že se nejedná jen o koníček.

Van Dien totiž v podstatě přestala brát herecké nabídky a místo toho se rozhodla věnovat streamování naplno. Na Twitchi se jí povedlo nasbírat už skoro 300 tisíc sledujících a její kanál jménem BlueFille se většinou věnuje hraní Valorantu nebo Fortnite.

Důvody, proč zdánlivě herectví opouští, jsou nicméně dost nepříjemné. V nedávném live streamu se herečka podělila o zkušenost, kdy jeden z filmových producentů přesvědčil svou partnerku, aby jí nabídla společný skupinový sex. Van Dien onen návrh označuje za znepokojivý, údajně ji přiměl přehodnotit svou kariérní budoucnost.

Ve světě streamování se cítí svobodnější, navíc si může vybírat, s kým, kdy a jak bude komunikovat a může si užívat vysoké míry nezávislosti. V dohledné době to tedy vypadá, že právě Twitch bude naplňovat veškerý její čas.

Zdroje:
Twitch