Dr. Disrespect konečně uzavřel svůj spor s Twitchem. Příčina je pořád neznámá

11. 3. 2022 – 8:15
0
Dr. Disrespect konečně uzavřel svůj spor s Twitchem. Příčina je pořád neznámá
zdroj: Dr. Disrespect

Herschel Beahm, který ve světě streamování vystupuje jako Dr. Disrespect, konečně uzavřel svůj dlouhodobý spor s platformou Twitch. Na sociálních sítích to oznámil velmi lakonickým způsobem. Zároveň ovšem doplnil, že se na Twitch vracet nebude.

Beahm se v minulosti označoval za "tvář Twitche", krátce po podepsání exkluzivní smlouvy na několik let byl ale v létě 2020 z neznámého důvodu platformou zabanován. Důvod jsme se nikdy nedozvěděli, ani nyní žádná ze stran sporu neposkytla bližší informace.

Ačkoli Dr. Disrespect sám velmi rychle rozptýlil naděje na návrat a hodlá zůstat na platformě YouTube Gaming, celá řada jeho kolegů by si s ním ráda opět zahrála. NICKMERCS na Beahmův tweet reagoval strohou otázkou, zda půjdou hrát Apex Legends. TimTheTatMan zas uvedl, že je ukončení sporu dobrou zprávou a že bys si nic nepřál víc, než aby se s Disrespectem a NICKMERCSEM setkali na jedné platformě.

Ačkoli je plnohodnotný návrat v tuto chvíli spíše nepravděpodobný, nic nebrání občasnému hostování, když je teď právní spor u konce.

Zdroje:
Twitter