DrLupo dostal ban na Twitchi kvůli nemravnému vtipu

16. 5. 2022 – 10:22
0
DrLupo dostal ban na Twitchi kvůli nemravnému vtipu
zdroj: Foto: Getty Images

Naštěstí streamuje na YouTube

Benjamin Lupo, kterého fanoušci znají spíše pod přezdívkou DrLupo, patří mezi nejslavnější tvůrce obsahu, jejichž proslulost vyslala do popředí popularita žánru battle royale. DrLupo v minulosti velmi často spojoval síly s Tylerem Blevinsem alias Ninjou, hráli spolu Fortnite a zvali ke spolupráci i další známé tváře.

Nyní se ale právě kvůli interakci s Ninjou dostal DrLupo do menších problémů. Dostal totiž ban na Twitchi, a to za zprávu, kterou poslal Ninjovi do chatu během streamování. Tu Twitch vyhodnotil jako nevyžádané sexuální nabídky a omezil DrLupův účet. Pokud vás zajímá, co konkrétně streamer Ninjovi napsal, nečekejte nic zásadně obscénního. V zásadě šlo o žádost, aby si mu Ninja sedl na obličej.

Z ničeho nic se ovšem objevila zpráva, že DrLupo dostal na platformě ban a zprvu se zdálo, že toto omezení bude trvat celých sedm dní. Nakonec se ale situace vyřešila mnohem rychleji a jeho účet byl znovu zprovozněn během několika minut. Lupo se následně na sociálních sítích omluvil a uvedl, že si ze situace vzal ponaučení, jakkoli je zřejmé, že Twitch velmi rychle pochopil, že šlo o vtípek mezi přáteli.

I kdyby ovšem ban trval déle, fanouškům DrLupa by to patrně zas tak nevadilo. V minulosti totiž opustil svůj kanál na Twitchi s více než 4 a půl miliony odběratelů a přesunul se exkluzivně na konkurenční YouTube. Dokud nebude různé fyzické aktivity nabízet kolegům tam, bude jeho obsah v bezpečí.

Zdroje:
Win.GG