Streamer Ninja popírá obvinění ze závislosti na pervitinu

22. 10. 2021 – 16:25
0
Streamer Ninja popírá obvinění ze závislosti na pervitinu
zdroj: Foto: Ninja

Slavný tvůrce v drogách prý nejede

Internetové hvězdy a hvězdičky si musejí zvyknout na to, že jsou pod velmi bedlivým dohledem svých fanoušků (a haterů) a jakákoli změna v jejich vzhledu či chování je okamžitě podrobena pečlivé analýze. To se stalo i Tyleru Blevinsovi, známému pod přezdívkou Ninja.

Ten se nyní konečně vyjádřil ke kontroverzi, kterou způsobil snímek z počátku letošního roku. Blevins na něm působí relativně z formy, pohublý a s vybledlým odstínem své typické modré barvy vlasů, což si internetový dav okamžitě vysvětlil jediným "racionálním" způsobem - Ninja stoprocentně bere pervitin.

Po více než půl roce přichází streamer s vysvětlením tehdejší situace. Tvrdí, že v té době trpěl velmi bolestivými vředy v ústech, které mu několik týdnů extrémně znepříjemňovaly život a z přijímání potravy dělaly skoro neřešitelný problém. Komentáře na sociálních sítích jeho stavu také zrovna nepřidali, a tak na toto období nevzpomíná rád.

Není to jediná kontroverze, které se musel v poslední době bránit. Před časem byl osočen z toho, že prchl z Twitche na Mixer jen kvůli vidině lepšího výdělku. Ninja na tato obvinění reagoval se slovy, že Mixeru věnoval extrémní množství času a práce, násobně víc, než bylo původně ve smlouvě. Navzdory tomu ale platforma neuspěla.

Blevins se sice na Twitch následně vrátil, už se mu ale nepodařilo dosáhnout takových čísel, jaké měl před svým odchodem. 

Zdroje:
Dexerto