Forsen dostal na Twitchi další ban

24. 4. 2023 – 17:00
0
Forsen dostal na Twitchi další ban
zdroj: Foto: Twitch

Tři roky s čistým štítem skončily

Zdá se, že streamer na Twitchi Sebastian "Forsen" Fors byl z Twitche vykázán a fanoušci nevědí proč. Forsen se stal jedním z nejoblíbenějších hráčů na streamovací platformě a během svého působení jako tvůrce obsahu na plný úvazek získal více než milion fanoušků. 

Nedávno se dostal do titulků novin kvůli svému souboji o rekord v Minecraft speedrunu s Felixem "xQc" Lengyelem. Forsen v současné době drží rekord, ale xQc se ho snaží překonat.Nyní to však vypadá, že Forsenův Twitch, kde svůj rekord vysílal, zabanován.

Důvod bohužel není v současné době znám. Není ani jasné, jak dlouho bude trest trvat. Důvod a délku banů si Twitch nechává pro sebe, takže si fanoušci budou muset počkat, až se Forsen podělí o to, co přesně se stalo.

Když v současné době přijdete na Forsenovu stránku na Twitchi, je tam napsáno: "Tento kanál je dočasně nedostupný z důvodu porušení komunitních zásad nebo podmínek služby Twitch."

Naposledy byl Forsen zabanován na 30 dní. K tomuto incidentu došlo v roce 2020, kdy Forsen omylem otevřel erotický GIF od fanouška.

Tento moment se skutečně stal velkým v historii Twitche, mnozí měli tehdy pocit, že Forsen byl potrestán příliš tvrdě, zatímco tehdejší „hot tub“ streamerky dostávaly za poruchy šatníku a záměrně sugestivní obsah zákazy činnosti jen na tři dny.

Zdroje:
Dexerto