Halo Infinite hráče baví, stěžují si ale na battle pass

17. 11. 2021 – 8:00
0
Halo Infinite hráče baví, stěžují si ale na battle pass
zdroj: Microsoft

Příliš pomalé expení

Multiplayerová složka Halo Infinite dorazila v předstihu před vydáním kompletní verze hry a zatím jsou reakce na hratelnost více než pozitivní. Zdá se, že vývojáři z 343 Industries skvěle zvládli gunplay i pohyb po mapách, úplně bezproblémový ale start hry více hráčů není.

Komunita už si totiž stihla začít stěžovat na systém battle passů, respektive na mizerné odměny za odehrané zápasy a příliš pomalý progres. Hráči sice s povděkem přijali starší informaci, že battle passy budou ve hře navždy, a tak se nemusíte bát, že by vám obsah některé ze sezón unikl, zároveň ale tvrdí, že expení jednoho jediného je úděl na zdánlivou věčnost.

Na Redditu se objevují hlasy, které říkají, že hra by zkrátka měla hráčům dávat pevně dané odměny za výhru či prohru, například 500, respektive 100 XP. Místo toho je ale systém nastaven tak, že hlavní penzum zkušeností dostáváte za plnění výzev, což je extrémně pomalé a navíc to hráče nutí hrát určitým způsobem, aby splnili pravidla konkrétní challenge.

Nespokojenost mezi hráči navíc podporuje i fakt, že ačkoli má battle pass pro Halo Infinite celou řadu zajímavých kosmetických odměn, za drtivou většinu splněných úrovní dostanete jen nudné přilby či barevná schémata. 

Vzhledem k tomu, že do plnohodnotného launche zbývají ještě skoro tři týdny, je možné, že vývojáři se systémem zkušeností zvládnou něco udělat.

Zdroje:
Reddit