Halo Infinite je ve velkém průšvihu, tvrdí Dr. Disrespect

26. 10. 2021 – 16:00
0
Halo Infinite je ve velkém průšvihu, tvrdí Dr. Disrespect
zdroj: Foto: Se svolením 343 Industries / Halo Infinite

Má Master Chief naději?

Halo Infinite včera hlouběji předvedlo kampaňový režim a zatímco někteří fanoušci jsou z otevřené nelineární hratelnosti nadšeni, najdou se i tací, kteří hru odsuzují ještě před vydáním. Do onoho druhého tábora patří i slavný streamer Herschel Beahm alias Dr. Disrespect.

Ten ve svém streamu divákům sdělil své pocity, které nejsou zrovna dvakrát pozitivní. Vyjádřil se v tom smyslu, že na hře nespatřuje nic, co by ho lákalo. Po šesti letech produkce měli dle jeho názoru vývojáři přijít s něčím mnohem lepším, ať už po stránce technické úrovně, tak po stránce možností hratelnosti.

Několikrát ale také zopakoval, že aspekt, který mu chybí nejvíce, je battle royale režim. Právě ten je dle jeho názoru jedinou šancí, jak může hra zůstat relevantní déle než několik týdnů. Při pohledu na herní prostředí se prý nemůže zbavit dojmu, že je pro battle royale jako stvořené.

V současné podobě zkrátka podle Beahma Microsoft nepřináší nic převratného, což je u jedné z největších herních značek s obrovským rozpočtem velká škoda. Halo Infinite mělo původně vyjít už loni při launchi nové generace Xboxu, vývojáři si nakonec vzali rok navíc, aby hru po negativním přijetí gameplay traileru vylepšili.

Zdroje:
Dexerto