Hráči Overwatch 2 by vyřadili některé hrdiny ze hry

26. 9. 2023 – 13:14
0
Hráči Overwatch 2 by vyřadili některé hrdiny ze hry
zdroj: Foto: Blizzard / NVIDIA

Které hratelné postavy jsou nejméně populární?

Značka Overwatch je na trhu už od roku 2016 a loni se dočkala druhého dílu, který kdysi extrémně populární jedničku nahradil a zároveň přešel na free-to-play model monetizace. Za více než sedm let životního cyklu se v multiplayerové akci nashromáždila celá řada více či méně oblíbených hrdinů. Jsou ale i tací, které by pravidelní hráči bez milosti navždycky vyřadili ze hry.

Toto téma se opět začalo živě řešit na Redditu a návrhů je přirozeně celá řada. Kupodivu velkou porci nespokojenosti schytaly dvě z nejstarších hrdinek, které jsou v sérii od samého počátku - Mercy a Widowmaker. Zatímco za Mercy je údajně velmi nudné hrát, Widowmaker je naopak extrémně přesílená.

Někteří hráči na fóru tvrdí, že jakýkoli zápas, ve kterém figuruje Widowmaker, je touto postavou okamžitě opanován. Pokud je součástí jen jednoho týmu, pak má tento znatelnou výhodu. Pokud figuruje v obou, stane se prý celé utkání v zásadě jen duelem těchto dvou odstřelovaček. Tento problém prý navíc přetrvává po celou dobu existence Overwatch, a ani dlouhodobé ladění hry s ním nic neudělalo.

Velkou porci kritiky musel přijmout i další veterán, lučištník Hanzo, kterému hráči vyčítají nespravedlivé one-shot killy. Jakou postavu byste ze hry vyřadili vy?

Zdroje:
Reddit