Mobilní Apex Legends má konečně termín vydání

13. 5. 2022 – 10:53
0
Mobilní Apex Legends má konečně termín vydání
zdroj: Foto: Electronic Arts

Už za pár dní!

Apex Legends podle finančních výsledků EA přináší firmě výrazné zisky a na Steamu překonává sám sebe v počtu současně hrajících uživatelů, naposledy toto číslo překonalo hranici 400 tisíc. Až dosud byla hra k dispozici na PC a současné i minulé generaci konzolí včeteně Switche, delší dobu se ovšem hovoří o mobilní verzi.

Po několika letech čekání známe i její (snad definitivní) termín vydání. Po několika odkladech byť jen omezeného launchemá Apex Legends Mobile na zařízení s operačními systémy iOS a Android dorazit už příští týden, konkrétně 17. května. 

Už nyní můžete provést předběžnou registraci a váš telefon vás následně upozorní, až bude hra k dispozici. Zároveň díky tomů dle slov vývojářů pomůžete komunitě v odemykání odměn. Je třeba počítat s tím, že mobilní verze nenabídne crossplay multiplayer s těmi pro "velké" platformy. Při vydání také bude obsahovat menší počet hratelných postav, můžete se ale těšit na jednu exkluzivní Legendu.

Apex Legends je na trhu od roku 2019, už tehdy se EA podělilo o své plány jednou přinést mobilní verzi, tehdy ovšem ještě bez detailní představy o výsledné podobě. Před rokem vývojáři zahájili regionální betatestování v několika oblastech světa, příští týden už si budou hru moci vyzkoušet úplně všichni

Zdroje:
Respawn