Mr. Beast je druhým Youtuberem historie, který dosáhl na metu 100 milionů odběratelů

29. 7. 2022 – 9:34
0
Mr. Beast je druhým Youtuberem historie, který dosáhl na metu 100 milionů odběratelů
zdroj: Foto: MrBeast

Mimořádný úspěch

Jimmy Donaldson, známý pod přezdívkou Mr. Beast, je jednou z nejvýraznějších osobností YouTube a jeho virální videa i projekty mají obrovský dosah. Mimo to má jeho tvorba mnohdy skutečně vysoké produkční hodnoty, jak se ukázalo třeba na jeho imitaci seriálu Squid Game. 

Donaldson nicméně svou popularitu využívá nejen k vlastnímu obohacení, ale i k celé řadě charitativních iniciativ, které mají široký záběr od podpory lidí bez domova přes potravinové banky, výsadbu stromů nebo čištění oceánů. Navíc se vyhýbá tradičním kontroverzím, které postihují množství jiných kolegů a navzdory úspěchu pořád působí relativně skromně a vyrovnaně.

Možná i proto (a samozřejmě díky tvrdé práci a kreativitě, kterou na svém kanálu předvádí už deset let) se mu včera povedlo překonat zcela zásadní a ojedinělou metu - 100 milionů odběratelů na svém YouTube kanále. Tento úspěch se zatím povedl jen čtyřem kanálům, zároveň je ale Mr. Beast druhým sólo tvůrcem, který se k takovému počtu dostal. Prvenství drží Pew Die Pie.

Mr. Beast slíbil, že k příležitosti dovršení tohoto úspěchu připravuje se svým týmem velmi ambiciózní a nejdražší video ve své kariéře. Uvidíme, jaké jsou jeho plány do budoucna, určitě nyní přemýšlí o tom, jak překonat Pew Die Pie, jehož počet odběratelů nyní stojí na 111 milionech.

Zdroje:
Dexerto