MrBeast žaluje svůj vlastní fastfoodový řetězec

4. 8. 2023 – 17:53
0
MrBeast žaluje svůj vlastní fastfoodový řetězec
zdroj: Foto: Profimedia

Dělají mu prý špatné jméno

Většina z vás nejspíše již slyšela o MrBeast Burgeru, jednom z byznysových projektů slavného tvůrce obsahu Jimmyho Donaldsona, podle jehož přezdívky se řetězec jmenuje. Právě kolem zmiňovaného řetězce se v poslední době strhlo velké drama – jídlo, které z něj zákazníkům přišlo, bylo hazardem se zdravím. Svým provedením a kvalitou by mohlo připomínat burgery kuchaře s maturitou z turismu, které jsou jiště fanouškům Ano, šéfe dobře známé. 

Syrové maso, nekvalitní suroviny a špatná chuť, na vše z toho si zákazníci stěžovali. MrBeast se ale rozhodl jednat jasně, zažaloval společnost, která restaurace spravuje. Většina z nich totiž funguje jen jako „restaurace duchů“, ve výsledku to znamená, že jejich kuchyně slouží jen k tomu, aby připravovaly objednávky zadané přes aplikace. Není neobvyklé, že některé z poboček mají svou kuchyň uvnitř jiných restaurací.

Jako podklady k žalobě přidal spousty recenzí od zákazníků, tweety a youtube videa. Podivné je, že restaurace šly kvalitou dolů až v poslední době. Nikdy nepředstavovaly něco exkluzivního a chuťově výjimečného, ale jídlo z nich se dalo jíst a kvalitou odpovídalo ostatním řetězcům ve své cenové kategorii.

Společnost Virtual Dining Concepts žalobu označila za plnou lží a nepřesností. Restaurace jsou na doručovacích aplikacích pořád dostupné, takže pokud rádi riskujete se zdravím a plánujete výlet do USA, nechte si chutnat. Pro ty méně odvážné je na internetu spousta videí, kde lidé burgery ochutnávají.


Zdroje:
Dotesports